Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 07-07-2013 09:51:23
Huishouden & Energie

Oxxio i pad actie

Voor maar €59,99 heb je bij kruidvat een tablet van 7" dus moet je wel deze dure aanbieder nemen.
verder waren ze vroeger erg bekend op dit forum dus ik zou ze daarom nooit nemen omdat ze toen de klanten met een te kleine klantenservice lieten zitten.
nu zou het beter moeten zijn maar toch, eerst goede service voor je nieuwe klanten werft en ik zie ze wel erg actief op straat de laatste tijd....

verder is het vaker voorgekomen dat een voordelige aanbieder die extreem goede aanbieding vele klanten binnen haalde zichzelf in de verkoop zette en vooral geen kosten maakte voor klanten service want dat kost geld en de nieuwe eigenaar lost dat maar op.
dus wanneer word het beloofde cadeau geleverd en blijf je bij oxxio of word deze binnenkort verkocht en overgenomen?

zelf heb ik zonnepanelen en gebruik zo weinig dat ik liever een duurdere aanbieder heb met stroom die lage vaste kosten bied.
dat leverde voor mijn meer op dan lage stroom en gas prijzen!

ook de nem, die is voor groot verbruikers met goedkope stroom & gas maar hoge vaste maandelijkse kosten dus de slechtste in mijn situatie.
gebruik ik nu tekort stroom & gas of ben ik zo slim?

de beste aanbieder bestaat niet en is mede afhankelijk van je persoonlijk verbruik dus ook de consumentenbond of zo die met theorie model werkt zal niet altijd de juiste opleveren.