Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 08-07-2013 13:35:51
Garantie & Verzekeringen

Moet je zelf de oorzaak kunnen zeggen?

Vraag: wanneer (zomer of winter of er tussen in) is de vloer gedeeltelijk los komen te zitten?

ik verwacht dat dat in de zomer moet zijn gebeurd. wordt dat deel van de vloer in de zomer door het zonlicht beschenen (het zou zo maar kunnen)?

ik ben getuige geweest van een dergelijke situatie maar dan in maleisie (tropen). het voordeel daar is dat het altijd warm tot heet is. dus er vindt niet veel krimp of uitzetting plaats.
de zon staan altijd hoog maar het kan er soms behoorlijk heet zijn. het betrof een betonnen vloer waar de tegels in het midden van de kamer gingen opbollen. alle tegels zijn toen verwijderd en dat was een bijzonder vervelende en dure klus.

de oorzaak lag in eerste instantie aan de (zeer matige) kwaliteit van de tegels. daarnaast zijn de voegen mede schuldig. een voeg moet voldoende breedte hebben om zijdelingse krachten op te kunnen vangen.