Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hajete - 08-07-2013 13:51:18
Garantie & Verzekeringen

Moet je zelf de oorzaak kunnen zeggen?

Eigen ervaring.

op de begane grondvloer (beton) zijn 35 jaar geleden tegels gelegd. 3 jaar geleden en vorig jaar zijn stroken tegels omhoog gekomen. ik heb ze er telkens uit gehaald, de tegels en de vloer daar schoongeslepen, vervolgens de tegels opnieuw in tegellijm gelegd en daarna gevoegd.

een deskundige van veh geraadpleegd om een verklaring te krijgen. die zei me dat de oorzaak in zo'n geval te krap gelijmd is in combinatie met de (normale) zetting van het huis en vloer in samenhang met flinke temperatuurswisselingen. eigen gebrek.

heb er niet aan gedacht om de kosten (minder dan € 100 voor aanschaf haakse slijper, gereedschap, tegellijm en voegmiddel) te claimen bij de verzekering.