Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

b0
b0mm3ltj3 - 08-07-2013 14:09:56
Huishouden & Energie

Mag portaal zomaar mijn keuken houden zonder vergoeding?

Dank voor alle reacties! probleem is alleen dat ze ons aan het lijntje hebben gehouden. per 1 juli is de huur opgezegd, twee weken daarvoor was er voorinspectie en er zou gekeken worden of er iets met de keuken zou worden gedaan. er zouden papieren gemaild worden die dus niet gemaild werden ondanks meerdere keren vragen van onze kans om die stukken op te sturen.
bij de oplevering kwamen opeens die stukken wel boven water en daarin stond dat we de keuken moesten laten staan. een zgn voorhuurovereenkomst ofzo. en toen konden we niets meer.
dit zaakje stinkt zo enorm maar tegen zo'n grote woningcooperatie doe je waarschijnlijk toch niets. zaak voor een jurist of toch maar laten gaan?