Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

avhelvoort
avhelvoort - 08-07-2013 19:32:22
Computers & Telefonie

Heeft iemand een oplossing?

Hoi lisa,

je bent nu boven begonnen met het proberen van deze repeater, maar mogelijk is deze repeater zelf ook niet zo sterk of het signaal van je router al niet zo sterk om het signaal naar je repeater te kunnen sturen, hij moet immers ook al wifi signaal hebben om het te kunnen versterken.
misschien een idee om het eerst eens ergens beneden te proberen waar je zeker weet dat je er ontvangst hebt van je router, (zodat je repeater het kan kan ontvangen om te versterken) en kijk dan of je deze repeater kunt zien op je tablet of laptop. en volg daar voor de handleiding.
wanneer je deze beneden kunt plaatsten waar wel bereik is en de repeater het kan versterken zodat jij boven waar jij je tablet wilt gebruiken ook verbinding kunt maken is het prima toch?



@wimmi20 ik wil niet veel zeggen, maar dat bericht van curious heeft net zo veel waarde als jou laatste bericht.