Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

chris74
chris74 - 09-07-2013 09:12:25
Computers & Telefonie

Heeft iemand een oplossing?

[quote=tijger1 schreef op maandag 8 jul 2013, 22:11]maar zo'n wifi repeater is toch juist bedoeld om draadloos te kunnen werken. het is toch helemaal niet de bedoeling de laptop met een kabel daarop aan te sluiten

ik zet het er nog maar een keertje neer. want op deze vragen heb ik totaal geen antwoord op gekregen.
heeft je router een draadloze verbinding (wat ik wel verwacht) zo ja, waarom doe je dan de repeater!! in de router. je moet hem ergens tussen in aansluiten zonder netwerk. dat moet hij namelijk zelf repeaten.
zo nee, als je geen draadloos netwerk op je router hebt waarom een repeater want dat heeft dan geen zin.

want je geeft namelijk in je vraagstelling aan dat je de repeater met het kabeltje aan de router vast hebt gemaakt. dat is niet de bedoeling. en ook tijger1 geeft aan dat je het niet aan moet sluiten met een kabeltje.

volg de handleiding nou eens die edrick3 als 1e als link heeft toegevoegd, daar staat het keurig in beschreven. er wordt nergens gezegd dat je de repeater aan de pc of router moet verbinden.