Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jos2006 - 09-07-2013 12:54:38
Geldzaken & Recht

Ouderen moeten geld uitgeven

Een begin waarmee? geld sparen? in deze tijden is het juist niet goed om veel te sparen. bovendien, waar moet ik van sparen als ik geen vaste baan kan vinden? en ik doe niet niets, ik ben dagelijks op zoek naar werk en grijp alles aan wat ik kan. ik kijk niet vol verwachting naar anderen, maar concludeer alleen dat de minister gelijk heeft als hij zegt dat vermogende ouderen erg op hun geld zitten en dat dat niet goed is voor de economie.

zowel de jongeren als de ouderen hebben naar mijn mening valide argumenten. de grootste fout is echter als we de zwarte piet naar elkaar toe schuiven of elkaar het licht in de ogen niet gunnen.
de economische crisis is ons overkomen al of niet door foutief handelen van de banken of het nalaten van maatregelen door de overheid.