Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janboezeroen - 11-07-2013 23:34:45
Huishouden & Energie

Jaarafrekening eneco

[quote=tijger1 schreef op woensdag 10 jul 2013, 09:41]overdrijft u niet een beetje?

dus u denkt dat uw jaarafrekening in totaal € 500,00 zal zijn en u hebt al € 130,00 per maand vooruit betaald?

als u regelmatig uw standen had opgenomen, had u al veel eerder gezien dat u eventueel teveel betaalde en dan had u het maandbedrag kunnen laten aanpassen.

u bent niet de enige klant waar een jaarafrekening voor moet worden opgemaakt.

dus een beetje geduld kan geen kwaad.
het zal u verbazen maar ik neem elke dag de meterstanden op van electra en gas, een kleine moeite als je het gewend bent dus dat was niet het probleem. mijn probleem was dat ik geen idee had wat 1 persoon in een nieuwbouw flat (dus goed geisoleerd) ongeveer gebruikt aan gas verwarming, had tot nu toe immers alleen electra ook voor verwarming en was dus gewend aan betrekkelijk hoge electra rekening ook van eneco. toen ik verleden jaar verhuisde heb ik dus contact gehad met eneco en ze wisten dat ik alleen was. toen ben ik in de fout gegaan door te denken dat er professonals zaten bij eneco die wisten wat ongeveer het verbruik van 1 persoon zal zijn. ze hadden zelfs ondertussen een eenvoudig bereken dingetje op de website gezet en daarmee kwam ik uit op 70 euro per maand. mijn vertrouwen was te groot in mijn energieleverancier en ik voel mij dus nu absoluut belazerd temeer daar ik wel mijn geld ondertussen terugheb maar nog steeds geen jaarrekening heb ontvangen ondanks vele emails en telefoontjes. en nee ik ben niet de enige die een jaarrekening krijgt maar ik dacht echt dat we in een computertijd leefde waarin energieleveranciers toch bepaalde programma's hebben om een jaarrekening uit te rekenen simpel door het verbruik in te voeren en de rest allemaal automatisch gaat. hoelang kan het duren om een paar cijfertjes in te vullen?
denk dat eneco nog de arrogante houding hebben van de tijd dat ze toch het monopolie hadden en niet van plan zijn klantvriendelijk te worden.