Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2013 04:02:25
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

@ ikbenik. over je bericht van 12 juli 00.39. dat zien we eigenlijk al gebeuren met bv kettler. dat bedrijf erkend dit "bedrijf" niet en toch lijkt men niets te doen om de klant te beschermen, anders da te zeggen dat je via marktplaats niet moet kopen.

maar kettler heeft hele goeden gronden om wel naar de rechter te stappen, maar verdomd het gewoon. er ligt bij kettler een woord op de mond, bij mij en bij velen anderen hier maar dat uitspreken is lastig zonder bewijs. maar dat bewijs bestaat wel en staat zelfs op papier bij goed zoeken en type bon. informatie op die aankoopbon wat niet de waarheid is, is in vele termen te benoemen en die kom je in het wetboek van strafrecht tegen. voor die mensen die in die "winkel" zijn geweest, velen zijn afgekomen op de merken die worden aangeboden en laat op de eerste dag van zo een genaamde eenmalige extreme leegverkoop voor particulieren en geen handelaren juist telkens alles op zijn wat je zoekt na aanleiding van hun advertentie en website die binnenkort zal verdwijnen. trouwens waarom zouden ze niet aan handelaren verkopen en dacht je dat daar controle op was? nee die uitsluiting van handelaren heeft met iets anders te maken en daarvoor heb je geen blaasontsteking nodig. handelaren herkennen de verkoopmethode en ze zijn wat slimmer dan de burger en kopen niet zomaar iets en als er al 1 handelaar zou willen kopen dan zou hij of zij afhaken na wat controle van gegevens waar zij vooral mee te maken hebben.

ik durf wel te stellen dat heel wat verkopen mogelijk niet rechtsgeldig zijn. jammer dat dit soort "bedrijven" klanten kunnen blijven teleurstellen terwijl bekend is wat er mis is. en dat kan bij veel mensen het vertrouwen doen afnemen om zo zaken te doen via marktplaats die ook gewoon niets doet, terwijl ze weten wat er mis is.

uiteindelijk gaat het gewoon om geld verdienen en of dat met 1 of meerdere leugens is maakt helemaal niets uit.

overigens, ik denk dat er vanaf dinsdag weer een uitverkoop is en bijna iedereen maar denken dat het 3 dagen is. nou die 3 dagen gaan telkens opnieuw in, maar wat wil je als de eerste 3 bladzijden van markplaats volstaat met advertenties van 1 "bedrijf". vanaf bladzijde 10 lezen is een goede voorbereiding en is al een waarschuwing op zich.