Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2013 09:45:39
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

John1965 schreef op zaterdag 13 jul 2013, 04:53: @ ikbenik. reactie op je bericht van donderdag 28 feb 2013, 15:48.

klinkklare onzin. ga naar een winkel en er staat een termijn op om te ruilen of geld terug, behoudens bv. ondergoed en boodschappen bij een supermarkt mits er een product bv op de dag van verkoop al over de houdbaarheidsdatum is.
waar ik het over had is dat in de normale winkel geen bedenktijd of zichttermijn is.
behalve als de verkopende partij die zelf verstrekt.

ik had het over koop=koop waarbij de consument bij spijt niet het product terug kan brengen of het product omruilen. bij non-conformiteit is dat anders en kan de koper wel terug naar de winkel.

john1965 schreef op zaterdag 13 jul 2013, 04:53:

een koop is dus niet zomaar een koop. tevens staat er in de advertentie dat je het verschil in prijs terug krijgt als je het zelfde product elders goedkoper vind. hele mooie woorden, maar denk je dat ze dat doen? is het niet eerder het geval dat er een ander product word aangeboden?
de laagste prijs garantie is de grootste onzin die er is welke de wetgeving niet eens kent.
het is bedacht door winkeliers die op die manier proberen om klanten te werven. het zijn ook degene die het hardste schreeuwen dat zij de goedkoopste zijn.

\_________/

john1965 schreef op zaterdag 13 jul 2013, 04:53:
je bent toch niet toevallig de eigenaar van dit "bedrijf", want je neemt het wel heel erg voordat bedrijf op en verwijt andere mensen dingen nadat ze wat hebben gekocht en met een vraag zitten?
nee hoor.

john1965 schreef op zaterdag 13 jul 2013, 04:53: elke burger weet dat hij een product kan terugbrengen wat niet voldoet aan de omschrijving en werking van een apparaat.
klopt niet hoor.
bij non-conformiteit dient de verkopende partij in de gelegenheid worden gesteld om het product volgens de koopovereenkomst te brengen.
dus gelijk het geld terug is er dus niet bij.

john1965 schreef op zaterdag 13 jul 2013, 04:53: trouwens mondelingen afspraken zijn ook rechtsgeldig net als mondelingen toezeggingen.
correct.

john1965 schreef op zaterdag 13 jul 2013, 04:53: en een klein vraagje, wat heb je zelf bij ze gekocht, want het lijkt alsof je weet wat daar in het pand staat en in welke staat?
ik heb daar niets gekocht. ik ken ze niet eens.