Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-07-2013 18:28:26
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Hallo john 1965

ze hadden mij toen vermeld voordat ik het kocht dat er geen garantie op zat omdat dit uit een ophef kwam.in dit geval ging het om een kettler crosstrainer die ik nieuw in doos had aangeschaft
op mijn bon staat een kvk en een btw nummer die ook overeenkomen met de naam die op de bon staat.ik had dit bij thuis komst toen ook gecontroleerd.

ik kan alleen niet zeggen dat ik bedonderd ben omdat ik het geen heb gekocht wat ik wilde.
ze raadde me wel toen iets anders aan maar omdat ik er de ballen verstand van heb en mij vrouw deze ook wilde en niet mee was heb ik gewoon de kettler gekocht de we in gedachten hadden.

ik ben tevreden ermee en het ding doet het prima.

wat is jouw ervaring dan omdat je zo heftig reageert ?

ik proef echt een woede in hetgeen je schrijft.volgens mij volg je ze al een tijd omdat je veel van ze afweet. waarom heb je dan 13 juli iets gekocht daar als je daarvoor al een slechte ervaring had?

of snap ik je niet helemaal?



quote=john1965 schreef op zaterdag 13 jul 2013, 02:51]@ bonhof. het antwoord zal voor vrijwel alle apparatuur nee zijn. ten eerste staat bij velen merken dat de garantie valt als er bij een dealers is gekocht. maar ik weet niet wat je voor een bon hebt gekregen en of wat een voorgedrukte a4 is die verder word beschreven met het toestel en die garantie. dat laatste kunnen ze niet waarmaken en zelf ook niet oplossen.

maar kijk eens op je bon en of daar onderin ook een btw nummer staat en ga die eens invoeren bij de kamer van koophandel. ga daarvoor na kvk.nl. vul dat nummer in en het resultaat geeft je een antwoord die alles zeggend is. bedrijven horen ingeschreven te staan bij de kvk en het resultaat doet je haren reizen.

vreemd genoeg of eerder gezegd niet is hun adres bekend als je het nummer 9000-8844 belt en het vraagt. het antwoord zal ja zijn en waarover kunnen ze niet zeggen, maar na de kvk weet je genoeg.

het wetboek van strafrecht heeft ook een artikel die het lezen waard is: kijk daarvoor naar artikelnummer 326 en je zal zien dat je bedonderd bent.

mensen kijk goed naar wat ze aanbieden, het meeste hebben ze niet en vervolgens komen ze met ander spul waarop je niet hebt gezocht of het iets wat je zoekt. een internet verbinding bij je hebben kan handig zijn, zodat je die onbekende producten kan controleren op kwaliteit en prijs. ik weet zeker dat heel veel klanten achteraf hebben gezien dat ze te veel hebben betaald en dat de garantie op de bon vaak of bijna nooit word erkend door bedrijven die dat apparaat op de markt hebben gezet.

denk goed na over wat je doet, zorg dat je zelf het internet op kan en realiseer wat het resultaat is als je op de kvk.nl zoekt.

voorkomen is beter dan genezen, wat bij dat laatste kan je weinig tot niets verwachten. overigens is er nu weer een nieuwe verkoop t/m zondag 14 juli en het zal me niet verbazen als er dinsdag 16 juli weer een 3 daagse mega uitverkoop is. marktplaats is leuk, maar kijk ook eens 10 bladzijden verder op. als dit opkoop van oude apparatuur is of van een failliet bedrijf dan zou het normaal zijn dat er opgegeven moment alles op is. advertentie's worden enkel aangepast bij de datum en het aanbod veranderd niet, ook als het op is. lijkt op bedrog en het resultaat bij de kvk zou een passende woord hebben en die kan je iets zwaarder noemen. persoonlijk zou mijn term een krachtiger zijn.

ik hoop dat je een les hebt geleerd net als al die andere mensen die problemen hadden. zoveel klagende mensen zegt eigenlijk al genoeg, alleen je moet het maar weten voordat je een aankoop doet die overigens niet rechtsgeldig is.