Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-07-2013 00:19:39
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

@ bonhof. even reageren op je eerste reactie, de rest lees ik straks of morgen gezien de tijd.

wat heb je in handen? een btw nummer en de naam fit4motion? als dat zo is dan heb je een bon zoals het hoort, maar ik heb er hier 1 die ook een btw nummer bevat maar met een andere naam. de naam die boven die bon staat vermeld cardio fit en dan is er iets uitgespookt wat niet mag en kan. en weet je dat er weer een andere in de omloop is die weer snel naar de daadwerkelijke bv is genaamd?

begint het nummer wat jij hebt ook met 8213? in dat geval zullen we het waarschijnlijk over dezelfde hebben en is het dan niet vreemd dat we dan wel verschillende namen boven die bon hebben?

heb je dat nummer ook nagekeken op www.ec.europa.eu ? als dat een ja is, dan weet je welke bv word genoemd inclusief adres.

en ik kan je een bon tonen met een andere naam en zou je het dan geloven dat er iets niet klopt? en zou dat ook niet in je opkomen als je al gezien hebt welke namen zijn gebruikt? zou dat voor je niet verdacht zijn en zouden al die andere verhalen soms gelogen zijn?

en heb je deze http://www.fitnessforum.nl/index.php/topic/10155-megasale-in-ijsselstein-profs-of-prutsers/ forum al gelezen? en heb je de website van trosradar al bekeken?

dat zijn inclusief deze al 3 sites waar je klachten tegen komt en er zullen er meer zijn hoe langer je gaat zoeken. zouden al die mensen soms onzin vertellen? en als er een forum zou zijn die als topic aanbod mega verkoop nieuwegein cq. ijsselstein en daarin vragen naar het aanbod op hun advertentie's en wat er daadwerkelijk in de winkel staat, dan zou je daar minstens 100 reactie's vinden en dat is een heel laag aantal. en als je aan die klanten zou vragen wat de margeregeling is en dat ze onder de voorwaarden daarvan kopen, dan zou menigeen eerst even op internet neuzen.

als je een mail adres hebt dan kan ik je zo een bon tonen met een paar gegevens van de koper afgedekt. zou je in dat geval het verhaal wel gaan geloven?

en wat betreft de eerste reactie richting ikbenik, dat had meer te maken met het feit dat het verhaal als ongeloofwaardig leek te klinken en dan kan je inderdaad vragen of dat de verkoper niet is.en als je even verder kijkt op die andere forums, dan zul je zien dat ikbenik ook al meer klachten heeft gelezen. en ja wat hij of zij daarvan vind is diens mening zoals ik ook een mening geven over de manier van verkoop van die bv en dat kan ik onderbouwen met dingen op papier.

en inderdaad ik ben vel, vel omdat een kennis is bedonderd en dat is voor mij reden geweest om eens even dieper te graven. en ik durf te stellen dat bijna niemand zou hebben geweten dat je deze bv alleen terug kan vinden op de website van de europese commissie. jammer genoeg vertellen ze dat niet, maar ja wat wil je als een mondelinge afspraak ook word genegeerd. en laat er een mail bestaan waarin word gesproken over die mondelinge toezegging.

trouwens er waren daar vrijdag in nieuwegein wat teleurgestelde mensen en dat was vanwege de advertentie en wat er te koop stond en wat er dus niet bleek te zijn. zo kan je ook mensen naar je toetrekken, maar wel op een onbeschofte manier.

nogmaals als je een mail adres hebt dan kan je een gedeelte van die bon zien en zien dat er handel onder een andere naam word bedreven en die naam is anders dan je hebt kunnen vinden.

het is weer een lang verhaal, maar liever alles uitleggen dan mensen voorliegen zoals er gebeurd of gebeurd is.

groeten,
john