Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-07-2013 10:10:52
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Wat ik niet snap van je is dat je ikbenik beschuldigd van dat ie bij die gasten hoort omdat ie niet negatief is en neutraal blijft , maar alle negatieve dingen neem je meteen aan wat op een forum staat en de positieve dingen ga je tegen in.

je moet alleen concluderen uit je eigen ervaring want je weet nooit of andere dingen die positief of negatief zijn wel kloppen die geschreven worden.

john1965 schreef op maandag 15 jul 2013, 01:09: bonhof schreef op zondag 14 jul 2013, 19:06: john 1965 , ik schrik me wezeloos nu ik verder al je mailtjes lees.

je valt gewoon ikbenik aan .hij weet waar alles daar staat !!
zelf ben je ook behoorlijk op de hoogte van hen.

hoe weet je eigenlijk dat ze 13 juli andere bonnen hebben en dat ze een juist btw nummer erop hebben? blijkbaar ben je daar een week ervoor ook geweest omdat je weet te vertellen dat ze toen andere bonnen hadden.

waarom laat je iemand anders daar kopen recent terwijl je zegt dat ze niet zuivere koek zijn?

kan het zijn dat ze meerdere btw nummers hebben omdat er meerdere bedrijven zijn die gekoppeld aan een bv staan.dat niet alles wordt ingekocht op 1 bedrijf. dus op verschiilende bedrijven?

als ik je reacties zie lijkt het wel alsof je daar hebt gewerkt en de zak gekregen heb ten nu hen in het slechte dag licht wilt zetten.

ik vindt het echt jammer dat je zo vel op mensen reageert.



beste bonhof, ik heb iemand opdracht gegeven om daar te gaan kopen. het is een kennis die daar wel naar toe is geweest en aan de hand van het verhaal ben ik me gaan verdiepen in die bv.

en wat betreft dat btw nummer. het staat gekoppeld aan 1 bv en vermeld maar 1 naam. dat zou inhouden dat bij het voeren van een andere naam er een andere boekhouding moet zijn en een aparte btw nummer voor die bv.

een vraagje aan jouw. als je twijfels hebt over het bestaan van een bedrijf waar zou je dan zoeken als leek? de belastingdienst of misschien de kamer van koophandel? laat ze bij beide niet te vinden zijn en achteraf is dat niet vreemd als je weet dat ze via een andere regeling kunnen verkopen. maar hoe zou de gewone burger dat kunnen weten? het woord niet vermeld in de advertentie en het blijkt in het geval wat ik ken ook niet verteld. en al zou die margeregeling genoemd worden, denk je dat er dan 1 klant weet wat dat betekend? natuurlijk niet!

oh ja, bedenk eens een reden waarom ik iemand zou sturen om iets voor mezelf te kopen zonder zelf de keuze te kunnen maken als dat er niet zou zijn? ik zou zeggen lees die link hier onder eens en zie wat er gebeurd.
http://www.fitnessforum.nl/index.php/topic/10155-megasale-in-ijsselstein-profs-of-prutsers/