Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-07-2013 16:37:10
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

John1965 schreef op maandag 15 jul 2013, 00:55:

maar beste vriend, over die prijs garanderen ze dat zelf in hun advertentie. zou het dan in jouw geval dan niet om een leugen gaan of is de definitie van gegarandeerd soms er eentje die op 2 manieren is uit te leggen? je weet toch ook dat dat misleiding is of denk je dat de klant dat niet meeneemt in zijn of haar overweging om daar te gaan shoppen. waarom zouden daar uberhaupt mensen gaan shoppen? de eerste tekst onder 1 van die foto's beloofd zoveel en heeft de mensen al genoeg misleid. vervolgens zullen er een aantal kijken naar de producten en waar ze voor gaan. op fitnessforum.nl staat er toch een voorbeeld over een dkn of een christopeit hometrainer. kijk ze kunnen op zijn, maar er dan mee adverteren is mensen onder valse voorwenselen je winkel inlokken en die persoon op die site heeft dat precies zo ervaren.

je bent heel duidelijk de weg kwijt.

ten eerste ging het over garantie, en niet over de rest.

ten tweede:
de laagste prijs garantie heeft totaal niets te maken met de garantie die de verkopende partij of fabrikant verstrekt.

ten derde:
als de fabrikant op de doos een bepaalde garantieperiode heeft gezet en de fabrikant is failliet en de verkopende partij heeft zelf geen garantie verstrekt, kan de consument (dus koper) nooit garantie claimen.
wat is daar nu zo moeilijk aan om te begrijpen?

ten vierde:
er zijn inderdaad ondernemers die als "dumphandel" opereren. zij kopen grote restpartijen op van andere ondernemers die met die producten in de maag zitten omdat ze die producten niet meer verkocht krijgen.
daarnaast kopen die ondernemers ook heel vaak producten op die bij een faillissement bij opbod worden verkocht. dat kan een detailhandel, groothandel of zelfs een fabrikant zijn.

ten vijfde:
ik heb totaal niets met fitness verkoop nieuwegein te maken!!!!
ik ken ze niet eens en ik ben er ook nooit geweest!

hoe groot moet ik het schrijven dat het eindelijk begrepen wordt.
ik word namelijk die beschuldigingen meer dan zat.
en nee, ik kom ook niet voor hen op.