Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nu
nuvervara - 17-07-2013 17:50:04
Geldzaken & Recht

Onterechte beslaglegging salaris

Anoniem 1599 schreef eerder:
"....uit de kopie van het dossier dat ik van mijn werkgever gekregen heb begrijp ik inderdaad dat dit voor het gerecht is geweest maar alle info, incl. naam van de schuldeiser, van wie ik nog nooit gehoord had, heb ik uit dit dossier.."
en ook,
"....zij blijven ook volhouden dat het in mijn geval gebruikelijk is dat je van het loonbeslag vooraf niet op de hoogte gesteld wordt wat ik vreemd blijf vinden...."
is er een juridisch expert die kan verklaren dat er regelmatig gerechtszittingen plaatsvinden waarvan de gedaagde (wederpartij) niet in kennis wordt gesteld en de zitting gewoon bij verstek doorgaat? is het juist dat de deurwaarder je niet hoeft te informeren over het loonbeslag?: