Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bestespellen
bestespellen - 19-07-2013 12:29:48
Computers & Telefonie

Pc upgraden

Ssd is de beste optie, ga dan alleen voor de goedkopere plextor, want het snelheidsverschil ga je echt niet merken. zie voor prijzen http://tweakers.net/pricewatch/318259/plextor-px-128m5s-128gb.html">http://tweakers.net/pricewatch/318259/plextor-px-128m5s-128gb.html. het overzetten is een naar karweitje, maar is slechts eenmalig. een volledig schone installatie van windows is natuurlijk altijd aan te raden omdat dat ook altijd een snelheidsverhoging met zich mee brengt. recoverypartitie kun je voor zover ik weet gewoon laten zitten; als je dan problemen hebt, koppel je alleen de ssd even af van je pc.

i3 is overigens helemaal niet traag en tenzij je gamer of photoshopper bent haalt het niets uit om te upgraden naar een i5 resp. i7. ram-upgrade zal niet veel uitmaken maar voor een paar tientjes blijft het altijd het overwegen waard. let er dan wel op dat je precies dezelfde soort ram koopt als die al in je pc zit.