Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 20-07-2013 17:48:54
Geldzaken & Recht

Mijn werkgever veranderd mijn inkomen

Ik bedoelde met mijn verhaal dat een 0 uren contract anders is dan de andere.
40 hoeft niet maar onder de 13 uren is meestal los en minder zekerheid heb ik helaas zelf ervaren.

omdat er vermoedelijk meerdere zo zijn terug gezet zou ik liever de vakbond dan andere adviseren omdat je met meerdere collega' s sterker staat en ik ben bang dat als je te lastig en ook ouder en dus duurder word wel eens minder werk uren kunt krijgen.
via de vakbond als groep sta je sterker en word je als lastige vragensteller die oude salaris wilt niet gekort op het aangeboden aantal uren.

want ik heb een sterk vermoeden dat u een 0 uren contract heeft dus lastige mogen dan thuis blijven en dat wil je toch ook niet.

ik heb sterk het vermoeden dat je als je 5 dagen per week werkte in een andere schaal thuis hoorde dan losse oproep werkers die maar enkele dagen werken.
ze kunnen dat corrigeren helaas volgens mijn helaas.

maar ook ik ben geen deskundige helaas.