Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 22-07-2013 10:30:38
Voeding & Gezondheid

Welke ziektekostenmaatschappij vergoed nota's in de chinse taal

China, geen idee maar in rusland zijn er gewone met russische lage rekeningen en hoge voor buitenlanders in speciale kliniek en die geven engelse rekeningen.

dus als je een grote stad in china bezoekt had je dus een dure privé kliniek moeten zoeken met engelse rekeningen die daar vermoedelijk ook wel zijn.

verder zitten bij de grote verzekeraars diverse mensen afkomstig uit andere landen die het voor hun collega kunnen lezen en vertalen dus soms is een tolk niet eens noodzakelijk.
er zijn genoeg nederlanders die bij een verzekeraar werken die wel vreemde talen beheersen en de russische rekening was duidelijker en goedkoper dan mijn dure engelse en kreeg ik van mijn verzekeraar het advies voortaan de wijk arts te bezoeken en niet meer die dure kliniek met bepaald niet foutloos engels...

dus vraag het eens aan je eigen verzekeraar want de kans dat daar iemand werkt die vloeiend mandarijn kan lezen en spreken is vrij groot.