Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 24-07-2013 13:19:23
Vakantie & Reizen

Vervoeren gasfles

[quote=manwijf schreef op woensdag 24 jul 2013, 09:13]zijn er echt mensen die de vraag zelf eerst googlen? dat kan de vraagsteller toch zelf ook zou je menen.
ik was in de veronderstelling dat het hier allemaal ervaringsdeskundigen betrof met een eigen mening. en dat degene die er verstand van heeft van zich laat horen.

maar, als je deze site regelmatig volgt, kan je toch zien aan de rode "klik" informatie dat het van google gehaald is? natuurlijk zou een vraagsteller dat ook kunnen doen (en doet dat waarschijnlijk ook) maar kan misschien zijn/haar vraag niet echt vinden. dit item over gasflessen: ja, dat is gemakkelijk voor de vraagsteller om dat zelf te hebben opgezocht. de vraag: mag een gasfles liggend vervoeren , tuurlijk, als hij dat wil, er doen wel meer mensen dingen die niet mogen, maar het mag niet. en dan is google best een goede hulp.