Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2013 09:46:38
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Ooi, dit zijn wel moeilijke situaties.
ik denk niet dat je verplicht bent om die familielid het geld retour te geven want met het artikel is niets mis.zelfs als er iets mis ermee is hoeft dat niet.
dit zijn lastige dingen, want je vindt het erg voor de familie en als je het dan niet teruggeeft dan heb je mensen die het dan zien dat je het koud laat alsof je prive en zaken moet mengen ofzo.

het is wel vervelend zo'n situatie maar je bent zover ik het weet niet verplicht om zijn geld terug te geven,ondanks je gevoel dat misschien wel zou zeggen om het te doen.

sterkte ermee.


f.torres schreef op dinsdag 23 jul 2013, 17:20: beste ikbenik, ik zou je iets willen vragen omtrent een situatie op mijn werk waar ik niet helemaal weet mee om te gaan.

een maand geleden heeft iemand een meubel set bij mij gekocht

zaterdag kam een familielid naar de winkel om het geld terug te vragen en de koop ongedaan te maken, ik heb dat niet gedaan ne heb hem gezegd erop terug te komen.

de rede dat ie dat deed was omdat de persoon die het had gekocht overleden is.

gelden er in zo'n situatie andere regels? ik weet me hier niet helemaal raad mee.


ikbenik schreef op vrijdag 19 jul 2013, 19:37: f.torres schreef op vrijdag 19 jul 2013, 10:44: zijn er geen instanties die voor de ondernemer opkomen net als een consumentenbond of een rechtsbijstand voor de consument?
natuurlijk zijn die er wel.

maar een autoriteit die voor de belangen van de ondernemer opkomt niet.

kan ook niet, omdat een autoriteit onpartijdig behoort te zijn.

een autoriteit is geen belangenorganisatie.