Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bc
bchui - 25-07-2013 21:43:51
Voeding & Gezondheid

Bonus ah wordt vaak niet gegeven

Enige optie die ik heb is om de aanbieding van het beeldscherm uit te printen als bewijs. de scanners die ze in de winkel hebben gaf ook geen korting + dat het niet in hun reclamefolder stond. maar kom op zeg ... moet ik al die moeite gaan doen om altijd mijn korting te krijgen die ze op internet beloven???

telefoon met internet (je zou toch denken dat iemand van het personeel dat wel heeft) was in deze een uitkomst geweest.

hebben jullie het zien staan op de albert heyn pagine, bijna helemaal onderaan de pagina (12 amstel -> max. 6 trays per klant) een xl bonus aanbieding. iemand van het personeel (en er zijn er heel wat die zich ermee hebben bemoeid) zou toch van deze aanbieding hebben moeten weten?

overigens is het personeel altijd heel vriendelijk en begripvol, mijn woede richt zich dan ook op de hogere staf. een bedrijfsleider zou mijn inziens wel goed op de hoogte moeten zijn, óók van de aanbiedingen van het internet.
ik ben er een beetje klaar mee en ga wel naar dirk v/d broek, iets verder lopen maar daar hoef ik niet op de kleintjes te letten, want albert heyn doet dat duidelijk niet.