Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 26-07-2013 19:19:51
Computers & Telefonie

Ext.hardeschijf

[quote=gompy2 schreef op vrijdag 26 jul 2013, 18:57]
de argumenten die je nu aangedragen hebt op vrijdag 26 jul 2013, 15:44 uur zijn in jouw optiek misschien bepalend, maar stroken niet met een aannemelijke werkelijkheid en kunnen, in mijn optiek, als reëel argument niet serieus genomen worden.

het is gewoon de realiteit.

ik ga echt niet iets uit mijn duim zuigen omdat ik zelf daar wel of niet negatief tegenover sta.

ik heb het niet alleen over betaalde diensten waarbij men een serverruimte huurt, maar ook over normaal consumentengebruik van de cloud, waarbij men gegevens op een zeer gemakkelijke manier deelt tussen smartphone, tablet, notebook en desktop.

mensen maken bijvoorbeeld een foto, die wordt gelijk in de cloud gezet en op die manier is die foto gemakkelijk via de smartphone, tablet, notebook en desktop te bereiken.
maar wie geeft de keiharde garantie dat die foto niet ergens anders opduikt?

wie garandeert mij dat gegevens die men in de cloud zet ook daadwerkelijk een backup gemaakt wordt? dus als de server waar die gegevens op staan een storing krijgt dat dan niet alle gegevens foetsie zijn?

het komt vaker voor dat men bijvoorbeeld een pikante foto vertrouwelijk op een betaalde cloud zet en een tijdje later is die foto op een sex of pornosite te vinden.
hoezo moet ik dan positief tegenover de cloud staan?