Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janboezeroen - 27-07-2013 00:30:18
Huishouden & Energie

Jaarafrekening eneco

[quote=tijger1 schreef op zondag 21 jul 2013, 19:35]op 9 juli opent u dit topic. vol verontwaardiging over eneco. maar eind juni hebt u al drie termijnen laten storneren
voor 21 juli hebt u de jaarrekening gehad en al het geld terug.


maar u blijft maar griepen. succes ermee.


had ik niet gestorneerd dan had ik meer dan 1000 euro teveel betaald, waarschijnlijk voor u geen probleem maar ik vind dat heel veel geld om renteloos in bewaring te geven aan enaco.
blijft natuurlijk dat als je op 1 juni de standen hebt doorgegeven en eindelijk op 13 juli de jaarnota
nb gedateerd op 1 juli ontvangt, hebben ze dus 31 dagen overgedaan. op 9 juli ontving ik eindelijk het teveel betaalde 40 dagen na het doorgeven van de standen. ook nu nog staat deze jaarnota nog steeds niet op "mijn eneco". ze hebben kennelijk een groot computer probleem.
maar dat is mijn probleem niet meer en u kunt rustig nog jaren doorgaan met eneco te verdedigen maar voor mij is eneco verleden tijd.
heb een pracht aanbod gekregen via de consumentenbond.