Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 29-07-2013 03:02:15
Huishouden & Energie

Welke energieleverancier?

Snap je probleem. het is onmogelijk voor een consument iets te kiezen, want kiezen en eerlijk vergelijken kan niet. vergelijkingssites worden gesponsord door hen die ze vergelijken. zelfs de consumentenbond sluit deals waardoor je als lid "goedkoper" energie kunt afnemen. zoiets strookt absoluut niet met vrije keuze en onafhankelijkheid. ergo er is geen vrije energiemarkt zoals ons verteld en beloofd is. ik woon haast op de grens van duitsland. kan daar een energiecontract afsluiten en 30 euro per maand besparen, maar dat mag niet!!!!!!!!de marktwerking is enkel lokaal en is dus niets.

tip heb ik niet, maar ook ik ben gedwongen hier af te nemen. zit bij elektrabel en ze doen mee met deze gekte echter ze antwoorden en geven service.