Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 31-07-2013 08:34:24
Vakantie & Reizen

Vacantiediscounter

[quote=fredwijsbeek schreef op dinsdag 30 jul 2013, 21:58]vacantiediscounter schrijft,,,goedkoper kan niet,,, ik heb 3 dagen geleden geboekt naar zornitsa bulgarije,15dgn,allin. de zelfde reis biedt arke aan voor 400euro minder, zelfde vliegtuig,stoelen en accom.. vandaag bied vac.disc. de zelfde reis aan voor 250euro minder dan dat ik betaald heb nog steeds 150 verschil ik betaal dus 400 euro teveel.. hoezo goedkoper kan niet dit is oplichting, een leugen want het kan goedkoper!!!!!

als u dat soort reclame uitingen gelooft.... dan ja.... ach laten we daar maar niet over beginnen dan.

shoppen loont, altijd. en goedkoop kan ook duurkoop zijn, met bijvoorbeeld een garage, sommige goedkope garages zijn slecht, andere niet ( duurdere ook ) dus het goedkoopste kan het duurste worden en de duurste kan u nog duurder worden :p gewoon shoppen en ervaringen zoeken.