Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 31-07-2013 10:51:09
Computers & Telefonie

Uitbreiden c-schijf

De eenvoudigste oplossing is om een externe harde schrijf (western digital heeft mijn voorkeur) te kopen die je met usb kunt aansluiten. een andere oplossing is om het programma windirstat te installeren en eens te kijken wat veel ruimte in beslag neemt. windows heeft een aantal directories waarvan je de inhoud zo kunt verwijderen, welke onder meer gebruik worden voor cache doeleinden als tijdelijke opslag voor bijvoorbeeld de automatische updates.en

harde schrijven zijn overigens een duurzaam product en gaan gemiddeld c.a. acht jaar mee. (de mijne is tien jaar oud, net als mijn computer.) een backup van belangrijke bestanden is aan te raden, omdat als deze defect gaat het veel geld kan kosten om de gegevens terug te krijgen of mogelijk helemaal niet terug te halen zijn.