Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 01-08-2013 03:10:58
Voeding & Gezondheid

Bonus ah wordt vaak niet gegeven

Wie wenst als mens nog dergelijke kortingen te halen door ze aan te vechten. ah lacht zich rot. 1 op de duizend doet een poging en stopt snel, 1 op de 100.000 zeurt zolang dat ah toegeeft en schikt met een bloemetje. man hou toch op. ah -top vindt dit prachtig en gratis reclame voor hun bonussysteem. ah heeft een formule die altijd werkt. en dat is status. ook al is het duur en zijn de producten slecht getest je wenst als consument met status niet gezien te worden bij de aldi/lidl. exact dezelfde producten 30 % goedkoper van dezelfde kwaliteit en uit dezelfde fabrieken.

nogmaals ah heeft goud in de handen vanwege het imago en dan win je nooit. heb ooit de partner van de burgemeester zien inkopen bij de aldi. dit feit alleen al zegt alles over hoe ah succes heeft.