Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

worst
worst - 01-08-2013 11:39:18
Auto & Vervoer

Misbruik logo keurmerk webshop

[quote=kalincka schreef op woensdag 31 jul 2013, 19:48]
maar ook als je een bijvoorbeeld in een telefoonwinkel een telefoon met abonnement aanschaft, kun je je beroepen op deze wet en binnen een week je aankoop ongedaan maken.

niet dus. in een winkel is koop in principe koop. je haalt wel een hoop wetten door elkaar, of legt ze verkeerd uit.

[quote=kalincka]dan blijkt dat de bieder een handelaar is

ja duh, dat staat toch heel duidelijk op die site. alle bieders daar zijn handelaren. als particulier kan je er niet eens kopen!

verder stel je een dienst gekocht te hebben. niet dus, want de bemiddeling is gratis. als je al een dienst gekocht zou hebben, dan is die ook ingegaan, want je hebt een bod op je auto geaccepteerd. die bemiddeling is gelukt. jij ziet uiteindelijk zelf van de transactie af en dan krijg je te maken met een boetebeding. dat heeft absoluut niets met colportage of koop op afstand te maken.

jij hebt zelf niet de moeite genomen om te kijken hoe het werkt. zelfs al zouden ze bij dat keurmerk aangesloten zijn, dan nog had je geen poot om op te staan, want alles staat keurig in de voorwaarden.