Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 01-08-2013 16:33:38
Huishouden & Energie

Welke energieleverancier?

[quote=zwaardvis schreef op donderdag 1 aug 2013, 16:24]rare methode hoor gaslicht: als ik voor exact hetzelfde contract bij eneco via pw een welkomstpremie krijg van 233 euro, te verrekenen met het jaaroverzicht en bij gl met hetzelfde contract 210 euro staat verneld,dan zou ik wel gek zijn om niet via pw over te stappen. dat bedrag van 233 euro staat exact zo vermeld bij de welkomstbrief van eneco. ik ga de gok dan niet wagen via jullie, want ik garandeer dat er dan in de brief 210 euro staat. en als dat niet zo is, moeten jullie het zelf weten als jullie je eigen willen benadelen.

die welkomspremie scheelt ook van dag tot dag. ik zou er voor kiezen als je kleinverbruiker bent en ieder jaar overstappen ben je een groot verbruiker dus boven de 5000 kw/h en 2000 m3 gas dan is een voordelig tarief afspreken vaak goedkoper.