Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 02-08-2013 12:11:14
Voeding & Gezondheid

Koele matras

@roston,

het koelmatrasje dat je zelf gevonden hebt is mogelijk een goede oplossing http://www.wellsana.nl/dmc_mb3_search_pi1.pos/1/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/koelmatras/group/1647020/product/1753958/select/koelmatras/produktdetail.a174.0.html">klik hier. je zou in je woonplaats eens in een winkel met medische hulpmiddelen kunnen kijken of ze daar zoiets hebben of mogelijke (goedkopere) alternatieven en misschien hebben ze daar nog wat tips.
ook worden koelvesten weleens gebruikt (bijv. door ms patiënten) http://www.race-shop.nl/index.php/techniche-hyperkewl-koelvest">klik hier, daarvoor zou je kunnen kijken bij plaatselijke motorwinkels.
een eenvoudige manier is om polsen en enkels even onder een stromende koude kraan te houden wat tijdelijk kan helpen, maar misschien net genoeg om (weer) in slaap te vallen.
je kunt eventueel ook nog je huisarts raadplegen mocht je dat nog niet gedaan hebben, er bestaan medicijnen die je tegen opvliegers e.d. kunt gebruiken.

vr.gr.