Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jos2006 - 03-08-2013 10:21:09
Voeding & Gezondheid

Eieren met een laagje



als u nu nog eens zo'n ei kookt zonder azijn, met alleen maar een beetje zout, dan kunt u zien of de azijn de 'veroorzaker' is.

bedankt voor dit antwoord. als ik goed opgelet had bij de natuurkundelessen op school had ik het kunnen weten. ik stond alleen verbaasd van de hoeveelheid kalk (schaal) die ik van het gekookte ei kon afwrijven. het zag uit als huid met grote pigmentvlekken. het proefje zonder azijn zal ik zeker doen.