Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gelito - 06-08-2013 20:22:34
Computers & Telefonie

Wie weet de duurzaamste inktcartridge?

[quote=ron530 schreef op dinsdag 6 aug 2013, 15:49]foto's printen met een huis, tuin en keuken printer is en blijft een dure grap. hp is wat originele vullingen aangaat zeker niet duur en staat qua printkwaliteit aan de top.
de grootste besparing van inkt begint bij u zelf, de hp heeft veel instellingen van fax, expres tot hoogste fotokwaliteit. voor kleuren afdrukken is de instelling normaal al goed genoeg, voor foto's is ook het gebruikte papier van belang. goed fotopapier heeft minder inkt nodig om een perfecte afdruk te maken dus kan ook de normale kleurinstelling gebruikt worden. het blijft uitproberen. edoch als u per print "goedkoper" uit wil zijn wordt het toch een laserprinter in de hogere prijsklasse.

bedankt voor je reactie. ik gebruik de hp inktpatronen en hp papier, en probeer zo 'zuinig' mogelijk te printen. maar het blijft een dure grap, en een laserprinter is een stuk duurder, maar misschien op de lange duur niet!