Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 15-08-2013 10:01:02
Geldzaken & Recht

Deugdelijk en ondeugdelijk bestaan niet, wel conform en non-conform.

[quote=jpm schreef op donderdag 15 aug 2013, 09:48]
u hebt volledig gelijk, uw eigen gelijk althans. wat u hierboven doet is een paar begrippen taalkundig met elkaar vergelijken en, wat heel erg vervelend voor veel mensen wordt, steeds opnieuw aangeven wat u van het verschil vindt.

ik probeer alleen in te laten zien hoe wij door bepaalde organisaties worden bedonderd die de figuurlijke begrippen echt letterlijk nemen, waardoor er zeer veel verwarring ontstaat.

en dat ik taalkundig zaken met elkaar vergelijk is gewoon dat als men zaken letterlijk neemt dat men bepaalde zaken niet kan zeggen.

[quote=jpm schreef op donderdag 15 aug 2013, 09:48] deze forumruimte kan toch beter benut worden?
als diverse organisaties de consument verkeerd voorlichten is het juist belangrijk om die misstanden aan het licht te brengen en de consument te waarschuwen voor de onjuistheid van de informatie die deze organisaties verspreiden.

daarbij tracht ik mijn visie en mening niet door te laten drukken, maar puur te richten op de informatie waar wel rechten ontleent mogen en kunnen worden. belangrijk is dat de consument de juiste informatie krijgt.