Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

janfreak
janfreak - 15-08-2013 14:26:29
Winkels & Webshops

De sinaasappels van ah

[quote=van leyden schreef op donderdag 15 aug 2013, 14:18][quote=jpm schreef op donderdag 15 aug 2013, 10:03]het valt me op (als niet-klant van ah) dat er de laatste tijd steeds meer commentaar wordt gegeven op de producten van deze grootgrutter. is het niet dat er oneerlijke handel wordt aangeboden (duurzaam voor niet duurzame producten, plofkippen en dergelijke), dan is het wel de beroerde kwaliteit van fruit.
ik denk dat ah zo langzamerhand de concurrentieslag met c1000, jumbo en anderen aan het verliezen is en nu met extra goedkoop inkopen (alle waar is naar zijn geld) alsnog een slag wil slaan.
mijn advies is: realiseer je goed waar je iets koopt, als je een keer wordt bedonderd en je kunt ook naar een andere winkel: direct doen. daarmee roep je ze weer tot de orde.

helemaal mee eens.
bij appie is kwaliteit een sluitpost, kan er wel een boek over schrijven, maar is zinloos.
de directie zou zelfs eens hun eigen huismerk moeten eten, ken teveel artikelen die ronduit smerig smaken.
waardeloos bedrijf is het, wat blind vaart op hun reputatie, die al jaren niet meer wordt waargemaakt.
de kudtsmoes dat over smaak niet te twisten valt, is in dit geval nog waar ook>> in bijna alle smaaktesten komt hun huismerk als zwaar onvoldoende uit de bus.

voor de goeie orde>> dit is geen conclusie over de bekende a merken, die zijn net zo goed of slecht als elders.
wel zijn die dan vaak duurder dan in andere supermarkten, want zoals gezegd>> appie is een kudtwinkel.
je doet jezelf tekort om daar te gaan winkelen, mijn ervaring is dat je het best je groentes en fruit op de markt kan kopen, lekker, vers en goedkoop....het bestaat echt mensen!