Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 16-08-2013 00:56:33
Geldzaken & Recht

Deugdelijk en ondeugdelijk bestaan niet, wel conform en non-conform.

[quote=pino123 schreef op vrijdag 16 aug 2013, 00:33][quote=ikbenik schreef op donderdag 15 aug 2013, 21:42][quote=pino123 schreef op donderdag 15 aug 2013, 20:12]gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap, je krijgt zo langzamerhand dwangmatige neigingen! naast het forum, laat het op je toiletpapier drukken, misschien is auto reclame iets voor je? eventueel het geheel achter een vliegtuig hangen?
je moet en zal je gelijk krijgen als winkelier, wordt echt een beetje zielig hoor....

nee, de mening en opvatting van consuwijzer voor wetgeving aannemen, dan pas ben je zielig!
grappig dat jij weet wat ik wel en niet aanneem... ik geef namelijk niets aan over consuwijzer, ik geef alleen iets aan over je dwangmatig gelijk willen hebben...

ik wil gewoon dat het gelieg en bedrieg van diverse organisaties stopt, zodat de consument niet meer verkeerd en onjuist wordt voorgelicht.

die organisaties willen bereiken door hun visie en opvattingen te uiten als wetgeving en door manipulatie van de regels dat de consument op een zeer gemakkelijke manier kosteloze reparatie of vervanging kan eisen terwijl die consument volgens de wetgeving zelf daar totaal geen recht op heeft.

dat heeft niets met dwangmatig te maken. ik kan alleen niet tegen onrechtvaardigheid.
de wetgeving zegt a en die organisaties zeggen b.
het enige wat ik tracht is de consument in te laten zien dat bepaalde organisaties helemaal niet de wetgeving zelf uitleggen, maar een eigen visie en opvatting en dat die informatie die men als wetgeving uit dat die informatie niet correct is.

het gaat niet om mijn opvattingen en mijn mening, maar gewoon wat de wetgeving zelf zegt.
die organisaties beweren keihard dat iets volgens de wetgeving is bepaald en als ik dat dan in de wetgeving opzoek, kom ik erachter dat zij liegen. de wetgeving spreekt totaal iets anders.
ook over deugdelijk en ondeugdelijk.

misschien pak ik het niet tactisch aan. maar het is duidelijk de mentaliteit: kill the messenger.