Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 16-08-2013 02:52:00
Huishouden & Energie

Energie en overstappen

Kan geen advies geven want vergelijken is onmogelijk. de meest geraadpleegde sites krijgen van de leveranciers kortingen bij aanbrengen, dus onafhankelijk is het absoluut niet. heb het ooit zelf geprobeerd een leverancier te vinden. heb gemaild-gebeld en vergeleken, maar dat is onmogelijk te doen. heb de basisvraag voor de aanbieders simpel gehouden namelijk wat is uw variabele gasprijs zonder belasting en kosten. niemand kon dit produceren. terwijl heel veel huishoudens een energienota krijgen waarbij gasverbruik 75% van de nota uitmaakt.

net bedonderen en bedrog met wettelijke goedkeuring. denk je door vrije marktwerking een superdeal te sluiten betaal je juist meer zonder het te weten of te beseffen. kan 100 pm besparen door net over de grens een contract af te sluiten. echter dat mag niet. net als mobiel en internet en bankieren hebben deze ondernemers vrij spel in ons land. neem ze niets kwalijk want het mag en kan.

oplossing is of terug naar overheid die bepaald of een echte vrije democratische economie waarbij consument hier een nieuwe auto uit roemeniƫ kan halen voor kwart van de prijs hier, met het risico dat het salaris ook langzaam zakt naar roemeense begrippen.

u zegt het maar. m;oeten we vooral voor onszelf kiezen of eerlijker delen.