Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 17-08-2013 15:56:43
Auto & Vervoer

Kilometerstand

[quote=slobberbone schreef op zaterdag 17 aug 2013, 15:29]
wat betreft de motoren zie :
http://en.wikipedia.org/wiki/ford_duratorq_engine


de eerste zin van deze wiki-pagina luidt: "the ford duratorq engine, commonly referred to as duratorq, is the marketing name of a range of ford diesel engines first introduced in 2000 for the ford mondeo range of cars".

scroll je iets naar beneden, dan kom je erachter dat deze ford-motor ook door verschillende peugeot modellen is toegepast. jij draait de zaak dus een beetje boel om.
ik kon het me ook niet voorstellen, want ford-dieseltjes zijn de zuinigste in hun soort, zeker die tdci modellen. en als je het dan toch over goede diesels hebt: lancia/fiat staat er bekend om met hun jtd modellen, maar peugeot dus absoluut niet. renault maakt wel zeer degelijke benzine-motoren, al jarenlang en toegepast door vele merken.