Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
antimediamarkt - 18-08-2013 16:59:17
Computers & Telefonie

Geen geld terug?

[quote=rhs671 schreef op zondag 18 aug 2013, 14:52]ik koop nooit wat bij mediamarkt, maar ga altijd naar een speciaalzaak. mediamarkt is een dozenschuiver.
voor camera's ga ik naar goede fotowinkel, en voor computerartikelen naar een goede computerwinkel, dan weet ik zeker dat er personeel staat die verstand van zaken heeft. en de garantie goed is.

drie jaar geleden had ik een moederbord bij mycom gekocht en na een 10 maanden ging het moederbord kapot. mycom ruilde het moederbord zonder problemen om. twee weken geleden ging een panasonic zoomlens kapot, ik ben naar de fotowinkel geweest voor reparatie. het bleek dat de zoomlens niet meer te repareren was en kreeg zonder probleem een nieuwe mee. kom daar maar eens bij mediamarkt aan!

conclusie: koop nooit bij een dozenschuiver, maar ga naar goede speciaalzaak met personeel die verstand van zaken heeft.
by the way, speciaalzaken zijn vaak even goedkoop /duur als een dozenschuiver als mediamarkt.


heb je helemaal gelijk in, maar daar ben ik ook pas achter gekomen toen het te laat was. nu heb ik al zo veel geld uitgegeven. maar wil gewoon mijn geld terug om 'm ergens anders aan te schaffen.