Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
montecabo - 23-08-2013 12:50:24
Huishouden & Energie

Roestende radiator vervangen

[quote=susanvz schreef op woensdag 21 aug 2013, 16:07]hoi,

ik heb een designradiator in mijn badkamer die aan het roesten is. de radiator hangt er nu ongeveer 4 jaar. dat is erg kort, dus ik heb de winkel waar we hem gekocht hebben gebeld. zij hebben contact opgenomen met de leverancier en daarop hebben ze een nieuwe radiator ontvangen. nu willen ze de oude natuurlijk omwisselen voor de nieuwe, maar ja... die oude radiator hangt natuurlijk nog in mijn badkamer. die moet natuurlijk afgesloten worden en de nieuwe moet gemonteerd worden. echter... dat moet ik zelf betalen.
is dat echt de bedoeling? moet ik kosten gaan maken om mijn garantie rond te krijgen? ik heb het bij de winkel voorgelegd, maar zowel zij, als de fabrikant willen mij hierin niet tegemoet komen.
heb ik geen recht op een vergoeding voor mijn installateur?

met vriendelijke groet.
na vier jaar een radiator vervangen voor slechts 65@ lijkt mij een zeer nette deal.ik zou me meer zorgen maken hoe het komt dat die radiator heeft kunnen roesten zodat je niet over vier jaar weer tegen hetzelfde probleem op loopt.