Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2013 19:35:21
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Ik reageerde op antwoorden van ikbenik en rich mouse, ik ben toch vrij om mijn mening tegeven op een forum als ik me in het gesprek meng. mijn antwoorden gaan over hetgeen vermeld worden in dit topic.ik zie dat in het begin over een aanschaf gaat en of een fallissements artikel garantie op te verhalen is ook al staat er niets op de bon. garantie is niet meer dan een overreenkomst waar een winkel met de consument een afspraak over heeft, niet meer en niet minder.

dit is weer iets wat de dingen krom maken.ik weet zeker dat als je in een garantie geval naar een 3 verschillende rechters gaat, dat ze alle drie of tenminste 2 een ander antwoordt hebben en een andere beslissing nemen.zo'n beslissing van een rechter is beinvloedbaar of mede naar een richting gestuurd door een advocaat.de sterkste over wint in deze.