Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 25-08-2013 03:19:56
Geldzaken & Recht

Betrouwbaarheid van internet

[quote=valerius-2 schreef op zaterdag 17 aug 2013, 14:06]ja en als de aarde stopt met draaien worden we allemaal ruimtevaarders.ja als is zo'n woord uitkomt als het zover is . maar de troost is dat waar men de meeste zorg om maakt gebeurt niet.

raar antwoord. blijkbaar ga je op dit vlak totaal afhankelijk en zorgeloos door het leven en vertrouw je op een werkend systeem. hoop het met je, maar stotteraanvallen van dos gebeuren . ja is wellicht onschuldig maar worden niet vervolgd en maken heel veel schade. alle klanten volledig afhankelijk kunnen een paar uur niets meer of langer.

een bombardement ddos gebeurt nu. daders zijn geen hobbyisten. u hoopt dat het allemaal niet erg is. hoop met u mee, maar zeg aub niet dat ik niet gewaarschuwd heb dat als het web 1 dag wereldwijd faalt er ultieme chaos heerst.