Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 25-08-2013 15:44:46
Computers & Telefonie

Opzeggen youfone

Het beste kun je opzeggen per fax; a. is goedkoop b. je hebt bewijs van verzending in je handen.
dit laatste is belangrijk aangezien ze bij https://startpage.com/do/search?q=youfone">youfone jouw abonnement niet gaan beƫindigen. bespaar je de moeite van aangetekende brieven (sowieso zeggen die niets) en het duur bellen naar hun 090x nummer.. https://startpage.com/do/search?q=youfone">youfone hier nooit gehoor aangeven.

daarom naar opzegging goed jouw bewijs van verzending bewaren. en je bankrekening in de gaten houden en de nog afgeschreven bedragen laten storneren.

https://startpage.com/do/search?q=youfone">youfone schakelt hierna overigens wel het incassobureau, nou ja incassobureau ze heten lindorff..
lindorff houdt er nogal van om mensen te stalken, zorg ervoor dat lindorff nooit 'n telefoonnummer van je in handen krijgt.

voor ieder ander doe het niet een abonnement bij https://startpage.com/do/search?q=youfone">youfone nemen overigens bij simpel ook niet, dezelfde eigenaar (lees; oplichter).

veel sterkte..