Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-08-2013 12:27:26
Computers & Telefonie

Nepmails van postnl

Toetertje1 schreef op woensdag 28 aug 2013, 15:10: als men nu eens niet zo graag wilde tonen hoe belangrijk hij/zij is en niet meteen met het risicovolle internetbankieren was begonnen maar even had gewacht tot het werkelijk safe is (alhoewel ik betwijfel of dat ooit gebeurt) zou men er niet over in hoeven zitten of je bankrekening al dan niet geplunderd werd. mij niet gezien, ik doe het nog gewoon op de ouderwetse manier en krijg iedere week netjes mijn betalingsoverzicht in mijn brievenbus. dat kost mij € 2,50 per kwartaal maar ik slaap er goed bij. dan maar doorgaan voor bekrompen.

precies, toetertje.
lees 'de blinde muur' van henning mankell: waarin de schrijver zelf al zegt: het is niet de vraag of het gebeurt, maar wanneer. dus beter weer overgaan op gebruik van het gezond verstand en internetbankieren links laten liggen. ook ik heb geen behoefte toegang te verlenen tot mijn financiën (en andere privézaken) aan de rest van de wereld. kennelijk vergeten veel mensen waar www voor staat?! geld kwijt na internetbankieren? toch ècht een gevalletje 'eigen schuld, dikke bult'.
internet is een kaartenhuis, gebakken lucht, voordeur met een sleutel aan de buitenkant.... wie weet er nog een leuke?