Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hekkem - 01-09-2013 10:08:40
Vrije tijd & Tuin

Composiet schutting (antraciet grijs) trekt krom (en hol) ??

[quote=smullbox schreef op vrijdag 16 aug 2013, 12:56]beste mensen

ik ben van plan om een 20 tal houtcomposiet tuinschermen te komen. maar ik krijg wat schrik als ik deze reacties hier allemaal lees.

is het nog aan te raden dit te kopen.

mijn bestaande 'colstrop panelen' zijn aan vervanging toe net doordat mijn nietjes loskomen, mijn latten krom trekken en hier en daar latten die barsten. eveneens zijn mijn palen ook aan het barsten en zitten hier en daar afgebroken in de grond.

daarom lijkt mij houtcomposiet toch een goed alternatief.

ik had al eens gekeken op internet en volgende sites leken mijn nogal prijs/kwaliteit goed te zijn. kennen jullie deze en zoja wat zijn jullie reacties hierover.

woodcomposiet.nl
timbercomposiet.nl

alvast bedankt voor jullie reacties

mvg
maes


alvast bedankt voor jullie reacties.
ik kan alleen vanuit mijn ervaring vertellen dat na 2x vervangen het nog steeds onacceptabel slecht is. mijn advies zal ten alle tijde zijn, koop geen composiet want risico. als je duurzaamheid wilt dan hardhout, wil je weinig onderhoud of grijs, zet het dan in de grijze beits. veel betere oplossing.
succes ermee. ik ken overigens mensen die ook composiet hebben en waar het nu wel goed staat (andere leverancier), maarja... tis wel echt een hoop gezeur en werk omdie zooi opnieuw te plaatsen (voor eigen kosten)
succes