Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vl
vlinder30 - 02-09-2013 16:26:35
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

Echt super vervelend dat mensen met katten zich dit soort privileges toe-eigenen.
wij hebben ook een kat en die komt gewoonweg niet buiten, soms in onze eigen (hoog omheinde) tuin als we er zelf ook bij zijn en haar in de gaten kunnen houden (mocht ze ineens na 3jr. ontdekken dat ze kan springen en klimmen met haar nagels :) ).
denk dat je dan ook bij de buren achter het net vist met de aangerichtte schade helaas. je hebt het immers al vaker aangegeven en dat helpt dus al niets, ze hebben er dus maling aan dat iemand anders last heeft van hun kat oid anders hadden ze er wel wat aan gedaan nl.
en idd een tip van een oude buur: kat vangen en wegbrengen naar het asiel, als zijnde kat is aan komen lopen, weet niet van wie die is, bla bla bla (zorg dat je niet zgn. afstandskosten moet betalen bij het asiel) en weg kat. jij van het probleem af. succes