Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 03-09-2013 12:49:04
Computers & Telefonie

Gratis firewall comodo

Je hebt als het goed is wel degelijk een firewall, namelijk de windows firewall, zie configuratiescherm, firewall. het nadeel van de windows firewall is dat deze alleen binnenkomend verkeer controleert en het uitgaande verkeer niet bewaakt wordt. is een virus of malware, zoals een trojaan paard, eenmaal binnen, dan zal de windows firewall met de standaard instellingen zo goed als geen bescherming meer bieden.

de comodo firewall controleert wel in en uitgaand, maar zal dit in het begin iets te grondig doen.
een toepassingen, die comodo niet kent, wordt "gezandbakt". dat kan soms irritant zijn. je kunt zelf aangeven of zo'n toepassing wel veilig is. comodo is alleen geschikt, als je minimale kennis van pc's hebt of tenminste enige handigheid hebt in het omgaan met software.