Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 03-09-2013 13:11:05
Computers & Telefonie

Gratis firewall comodo

Klopt helemaal gsm, je geeft het allemaal correct aan, dan heb ik wel eens andere discussie gehad hier..pfff

mieke, de comodo firewall is de beste firewall die er is op het moment volgens test-site's, maar wel behoorlijk ingewikkeld en uitgebreid.
mijn advies is eerst een wat eenvoudiger firewall uit te proberen die bijna alles zelf instelt en zo goed als geen pop-ups geeft bij het gebruik. let wel, comodo is beter, uitgebreider en heeft meer mogelijkheden, maar dat is voor jou op het moment wat te veel van het goede vrees ik, je wordt mesjogge van de pop-ups als je bepaalde dingen niet uit zet, gsm haalde het ook al aan.

tip 1, lees eerst dit eens door, klik->http://www.schoonepc.nl/optim/firewallsoftware.html"> de meerwaarde van een softwarematige firewall

tip-2, verdiep je hier in, klik-> http://www.schoonepc.nl/optim/pctoolsfirewallplus.html">gebruikersvriendelijke firewall voor minder ervaren computergebruikers