Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

opaleo
opaleo - 04-09-2013 12:45:39
Computers & Telefonie

Ziggo

Hoi mariekeo.
het is net of ik mijn eigen verhaal hier lees, alleen toen was het nog @home.
ik heb ook ruim 2 jaar lopen klagen, bellen om maar een telefoonverbinding te krijgen, ik had helemaal geen verbinding.
had een compleet dagboek bijgehouden met alle telefoongesprekken en antwoorden wat ik van de klantenservice kreeg.

maar wat nu te doen, mijn verhaal doet hier niets ter zake, maar geef je even aan dat ik het probleem maar al te goed ken, en ook de reacties van ziggo voorheen @home.

ik heb dit hele dossier aan mijn advocaat door gemaild, ik had een rechtsbijstandverzekering, en had alles aangemeld bij de geschillencommissie voor telecomproviders.
ineens wilde @home de gang naar de rechter niet maken, kon ineens een goed werkende telefoonlijn krijgen, alles was in no=time opgelost.
ben hier mee akkoord gegaan op voorwaarde dat ik alles vergoed zou krijgen, ook mijn mobiletelefoonkosten en een financiële genoegdoening voor alle ellende.
bleek wat men later zei, dat men mijn nummer van de kpn niet kon overzetten en met een nieuw nummer lukte dat prima.
geloof jij in de kerstman en sinterklaas, ja ik ook als je maar lang genoeg klant ben bij ziggo.
dus ik raadt je aan, ga er mee naar de geschillencommissie en neem een advocaat in de arm, dan gaat het ineens super snel, althans dat was mijn ervaring met hun.
vraag ook een ruime financiële genoegdoening, de directeur strijkt ook miljoenen aan bonussen op, pak je deel mee, en schroom je niet om een bedrag te vragen, ga lekker moeilijk doen naar ziggo en laat een advocaat een schrijven aan ziggo richten, kan ineens bijna alles, en werken modems ook ineens, raar toch, maar het is wel realiteit.
succes met je gevecht.