Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-09-2013 15:43:09
Computers & Telefonie

Afdrukprobleem

Helaas is het nodig dat beide of alle cartridges gevuld zijn voor het printen. ik heb een hp 3050 en die werkt overigens prima. maar ik gebruik inkt van blokker. 19 euro voor de xl en na een dag af te halen in de winkel. van hp moet je niets verwachten. enige reden om niet over te stappen op een ander merk is het feit dat je door het verwisselen van de cartridges steeds nieuw en schone koppen krijgt. bij andere merken kunnen de kanaaltjes van de inkt verstopt raken en dan ben je verder van huis. vaak printer opsturen en een dikke nota. ik wacht, net als vele anderen , op een uitvinding die
deze smerige praktijken van de fabrikant voor altijd de nek omdraait.ik heb ooit 47 euro voor de printer betaald met twee halfvolle patronen. ik weeg ze tegenwoordig op een digitaal keukenweegschaaltje en ook weer als ze leeg zijn. ook vermeld ik de datum erop.het geeft je wat meer inzicht in het verbruik. vol zijn ze meestal 40 gram bruto en leeg rond de 23 gram.dat betreft de xl typen van blokker.ik weet het sg niet van de inkt want men geeft de inhoud op in ml.
eerlijk gezegd is natuurlijk die 47 euro peanuts voor een apparaat, een bonk plastic, maar toch alles
doet wat het beloofd. print en scant prima en is draadloos.ideaal voor meerdere pc's. als deze de geest geeft haal ik zo weer een andere, met de nadelen van de inktprijs erbij.