Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-09-2013 01:20:09
Computers & Telefonie

Afdrukprobleem

Kobje schreef op zaterdag 7 sep 2013, 00:43: hallo, verkopers van paradigit/mediamarkt hebben ze mij bij de aankoop van een printer advies geven geen laserprinter te kopen blijkt nogal wat nadelen te hebben en een stuk duurder, ik gebruik al jaren hp printers, ervaren verkopers vertellen mij dat nieuwe printers de cartridges nooit vol zijn, zelfs bijn het kopen van nieuwe cartridges deze ook nooit vol zijn, het is puur zakelijk ze verdienen meer aan de inkt dan een printer, en bij de meeste printers geft hij aan hoeveel inkt er nog inzit, maar altijd geschat, voor 2 jaar is er een rechtzaak geweest omdat de inkt/cartridges zo duur zijn en weing inhoud, protest afgewezen het mag, je hebt al een printer voor 40/50 euro hp.je bent iets goedkoper met zelf te vullen speciale cartridges een smeer boel en laten vullen kost ook weer iets.
rest de vraag hoeveel print iemand per week/maand!, indien je af en toe iets moet uitprinten doe je lang met je inkt, nogmaals alle fabrikanten van cartridges verdienen hier het meest aan, je kan in bepaalde gevallen beter een nieuwe printer kopen dan cartridges.

mvg

mediamarkt geeft hele slechte adviezen en service, mij zien ze daar in iedergeval niet meer.